Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зеленський на Донбасі нагородив українських військовослужбовців за мужність

06 серпня, 14:46

Під час перебування в зоні проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій області президент України Володимир Зеленський нагородив українських військовослужбовців за мужність.

Про це йдеться в повідомленні пресцентру ООС.

Глава держави поклав квіти до пам’ятника військовослужбовцям, добровольцям і волонтерам, загиблим у районі проведення ООС.

"Для мене велика честь бути тут на відкритті такого пам'ятника. Тут написані важливі, відверті героїчні наші українські слова: "Ми б'ємося за те, чому немає ціни в усьому світі, – за Батьківщину". У нас єдина Батьківщина. Вона одна у нас – Україна. І ми не можемо її втратити. І ніколи не втратимо. Навпаки – повернемо все додому", – заявив президент, звертаючись до українських військових.

Крім того, президент вручив державні нагороди українським захисникам, які несуть службу в зоні проведення ООС. За особисту мужність, виявлену під час бойових дій, та зразкове виконання військового обов’язку Володимир Зеленський нагородив військовослужбовців орденом "За мужність" ІІІ ступеня та медаллю "За військову службу Україні".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати