Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Такое общение – всегда событие»

12 ноября Лариса Ившина представит книжные новинки «Дня» в Остроге
11 ноября, 10:39
ФОТО НИКОЛАЯ ТИМЧЕНКО / День

На представлення найсвіжіших видань Бібліотеки газети «День», серед яких — «Україна Incognita. ТОП-25», перевидані «Апокрифи Клари Гудзик» та фотоальбом «Люди Майдану. Хроніка», острожани чекають з нетерпінням, адже книги вже отримали чималий резонанс в українському інтелектуальному просторі.

Головний редактор «Дня» схвально зустріла запрошення Національного університету «Острозька академія», адже співпраця газети з академією — це вже ціла історія тривалої інтелектуальної дружби. За плечима — вже не одна зустріч та низка реалізованих проектів, зокрема Острозький клуб вільного інтелектуального спілкування молоді. Нагадаємо, що головний редактор «Дня» є співголовою Наглядової ради Острозької академії, студенти вишу — постійні учасники Літньої школи журналістики «Дня», а деякі випускники — навіть уже журналісти газети. Також Острозька академія традиційно підтримує щорічний Міжнародний фотоконкурс видання. Кожний візит Лариси Івшиної запам’ятовується для студентства по-особливому, адже завжди сповнений шквалами запитань, свіжих думок і жвавою дискусією, співзвучною із суспільно-політичними реаліями.

«Для мене приїзд Лариси Івшиної — це подія. По-перше, вона ніколи не приїжджає просто так. Кожен візит вирізняється чимось новим, якісним, а головне — українським. По-друге, між газетою «День» та Острозькою академією давно існує тісна співпраця, а тому зустріч з Ларисою Олексіївною — це чергова можливість обміну ідеями та обговорення шляхів їхньої реалізації. І, зрештою, пані Лариса — досить цікава людина, в якої багато чого можна повчитися. Я впевнена, що зустріч буде цікавою, інформативною корисною як студентам-журналістам, так і студентам інших спеціальностей», — прогнозує студентка спеціальності «Журналістика» Руслана Маринич.

До речі, деякі кмітливі студенти вже встигли придбати й прочитати нові книжки з «Бібліотеки газети «День». Отже, дискусія має бути справді змістовною й продуктивною. Вона відбудеться о 14.00 в актовій залі університету за участю студентів усіх факультетів і професорсько-викладацького складу вишу.

Про інтелектуальне спілкування Лариси Івшиної зі студентами Острозької академії — у найближчих номерах газети.

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать