Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«США й надалі будуть поруч»: Остін на зустрічі з Рустемом Умєровим

20 ноября, 21:19
Фото з сайту armyinform.com.ua

Міністр оборони України Рустем Умєров у понеділок зустрівся з Міністром оборони США Ллойдом Остіном, який перебував з візитом у Києві, повідомляє АрміяInform.

Міністри провели зустріч сам-на-сам перед тим, як провести розширені переговори, у яких з українського боку взяли участь, зокрема, Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов, Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, перший заступник Міністра оборони генерал-лейтенант Олександр Павлюк та заступник Міністра оборони генерал-майор Іван Гаврилюк.

Сторони обговорили плани України у протистоянні російській агресії, нинішні і майбутні потреби на полі бою для їх реалізації та шляхи подальшої допомоги з боку США й союзників.

Ллойд Остін зробив запис у книзі почесних гостей, після чого обидва міністри поспілкувались з українськими військовими, зокрема міністр Остін подякував їм за мужність і запевнив, що США й надалі будуть поруч.

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать