Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Натяжні стелі від Nova Stelya: вигідно, естетично, практично

18 октября, 10:06

Сьогодні в світі дизайну існує величезна кількість актуальних варіантів оформлення стелі. Проте, якщо ви прагнете поєднання неперевершеної естетики і практичності, втілення найновіших модних трендів і довговічності, а головне – бажаєте, аби всі ваші ідеї були втіленні за декілька годин, кращий вибір – натяжна стеля від компанії Nova Stelya. Не впевнені, що це вам підходить? До вашої уваги – п’ять аргументів на користь натяжної стелі.

Естетична довершеність

 

Останнім часом натяжні стелі стали синонімом стилю та елегантності. Вони відкривають безмежні можливості для втілення креативних задумів та підкреслюють унікальність приміщення. Ви можете обрати натяжну стелю з авторським фотодруком або замовити імітацію зоряного неба, влаштувати складну багаторівневу конструкцію або стелю з вбудованим підсвічуванням, обравши варіант, що додасть вашому життєвому простору гармонії та комфорту.

фото

Зручний та «чистий» монтаж

 

Відпустка майже закінчилась, ремонт добігає кінця, але чи встигнуть майстри облаштувати натяжні стелі? Один з безперечних «плюсів» натяжних стель – надзвичайно швидкий монтаж. Зазвичай, для цього навіть не потрібно виносити меблі – досить відсунути їх від стіни. Сміття теж не буде. Як це можливо? Все просто: розкрій полотна та багато інших технологічних операцій здійснюють в цеху, а у вашій квартирі лише змонтують конструкцію.

Надійність та довговічність

 

Для виготовлення натяжних конструкцій використовують високоякісні матеріали, що вирізняються міцністю та довговічністю. В процесі експлуатації вони не розшаровуються і не вигоряють на сонці. Це означає, що ваша стеля буде виглядати бездоганно багато років, без втрати естетичності та якості.

фото

Приховані недоліки та комунікації

 

Зазвичай при оформленні стелі найбільше проблем створюють недоліки та дефекти базової стелі. Натяжні стелі – це зручне та ефективне рішення, що дозволяє надійно приховати будь-які недосконалості – плями, тріщини, нерівності.

Функціональність

 

Один з актуальних трендів – інтегрування в систему натяжної стелі різноманітних функціональних можливостей: освітлення, прихованого карниза для штор або акустичної системи. Наприклад, встановлення світлодіодних елементів по периметру стелі створює ефектне освітлення та надає приміщенню унікального вигляду.

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать