Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Афіша

22 березня, 18:32
ФОТО З САЙТА LAIMA.COM

КОНЦЕРТ ТИЖНЯ

Laima Love Show — 29 березня, Палац «Україна»

Популярна естрадна співачка з Латвії представить нову програму. Сьогодні ім’я Лайми Вайкуле знайоме багатьом шанувальникам її творчості по обидва боки Атлантики. Її пісні  подобаються слухачам із різних країн, їх підспівують, під них танцюють або просто мріють... Її пісні життєві, а сама Лайма Вайкуле харизматична, елегантна, лірично-романтична. За словами співачки, програма Laima Love Show підготовлена у творчій співпраці з відомим українським хореографом Оленою Коляденко. Лунатимуть хіти минулих років («Вернісаж», «Еще не вечер», «Скрипач на крыше», «Я за тебя молюсь», «Акапулько» та інші) і нові композиції, написані різними композиторами. Разом із Лаймою виступатимуть українські танцівники. Співачка обіцяє, що підготувала оригінальні номери, екстравагантне концертне вбрання і світлові спецефекти, які продемонструє на шоу.


ФІЛЬМ ТИЖНЯ

«Боржники наші» — в українському кінопрокаті


ФОТО НАДАНО КОМПАНІЄЮ «АРТХАУС ТРАФІК»

Дебютний фільм Адама Сміта можна назвати особливою, інтелектуальною стрічкою про... кримінал. Головні ролі виконали відомі актори ірландського походження — Майкл Фассбендер (Чад Катлер) і Брендан Глісон (Колбі Катлер). Майкл Фассбендер — дворазовий номінант на премію «Оскар», зірка таких фільмів, як «Люди Ікс», «Макбет», «12 років рабства» і «Сором». За свою кар’єру Фассбендер вже став триразовим номінантом на премію «Золотий глобус» і чотири рази номінувався на премію BAFTA.. Роль Колбі дісталася одному з головних акторів сучасного ірландського кіно, номінанту на премію «Золотий глобус» Брендану Глісон, якого українські глядачі запам’ятали за чорними комедіями Джона Майкла МакДонах «Голгофа» та «Ірландець». Сюжет «Боргів наших» розгортається навколо трьох поколінь ірландської сім’ї, що живуть бродячим життям, займаються полюванням, а ще здійснюють рейдерські нальоти на заможні будинки і дуже цим дошкуляють місцевій поліції. Та одного разу рука закону дотягується до Чеда — молодого сім’янина і віртуозного гонщика. Він опиняється у пастці між архаїчними і брутальними поглядами свого батька і тим, що, на його думку, створить краще майбутнє для власних дітей... Світова прем’єра картини відбулася на міжнародному кінофестивалі у Торонто. Фільм було номіновано на премію British Independent Film Award. «Боржники наші», крім Києва, побачать глядачі у Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Маріуполі, Одесі, Сумах, Тернополі, Ужгороді, Харкові та Чернівцях. Стрічку демонструють українською мовою, а також мовою оригіналу з субтитрами.


ВИСТАВКА ТИЖНЯ

«Несе ріка...», Олег Ясенєв — галерея «АВС-арт»


ІЛЮСТРАЦІЮ НАДАНО ГАЛЕРЕЄЮ «АВС-АРТ»

Це нова живописна серія відомого київського художника Олега Ясенєва. Як зазначає автор, імпульсом до створення робіт стала випадково знайдена ним стара чорно-біла фотографія, на якій зафіксована водяна гладінь. Саме ця світлина  дала поштовх  творчій фантазії... За словами організаторів вернісажу, Олег Ясенєв у живописі сповідує філософію вишуканої простоти, за якою відкривається глибина мистецької думки й чуттєва наповненість. Акварельна легкість письма перегукується з внутрішнім голосом свободи кольору. М’якість прозорих і світлих тонів врівноважується із силою темних та насичених, акцентуючи на емоційних нюансах... Виставку можна побачити до 8 квітня.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати