Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Враження, що Захід пожертвував Україною і українцями у великій "шаховій битві" з путіним і росією

28 березня, 11:24

А жертва має уціліти - і посадити на лаву підсудних в Гаазі (а краще в Києві) не тільки путіна з його бандюками, а й лідерів кількох західних країн. тих самих лідерів, що стільки років були і є підручними рашистського фюрера...

 

Скажете, це не так - Захід співчуває, Захід допомагає. І навіть аплодує. І під ці овації гинуть українські діти, мирні жителі міст і сіл - міст і сіл, які, один по одному, стираються з поверхні Землі. За кордоном вже мільйони біженців, передусім дітей і їхніх молодих матерів, більшість яких можуть і не повернутись додому... Все це вже було - у 1930-ті роки, коли так само витанцювали німецького канцлера.

Україна воює, Україна захищається. Захід допомагає, тільки чому (чому??) США (США!) надає військову допомогу в обсязі 800 мільйонів доларів (дехто з політичних коментаторів не раз наводили, для порівняння, цифри допомоги Афганістану: 83 млрд доларів за 20 років, а тут - 0,8 млрд за рік, у 5 разів менше, у щорічному вимірі; красномовніших цифр важко вигадати).

Підозра мимовільна і проста: Захід не проти виграти партію в путіна, принісши в жертву Україну - як жертвують фігурою в шахах для досягнення ефектної перемоги. Що, не так це виглядає??? Українців і Україну щодень нищать - людей, міста, інфраструктуру (елетростанції, заводи, аеродроми, залізничні вокзали і т.д. і т.п.). Ще місяць такої війни - і як буде виглядати Україна? (ну, якщо забути про "аналітики" Арестовича; втім, у нього функція така - заспокоювати, надівати кожному з нас рожеві окуляри). Не кажучи вже про ситуацію, коли війна триватиме півроку - від України вже нічого не лишиться. ..

А Захід і далі аплодуватиме... Ідопомагатиме - мікстурою чайними ложками. То ж Україні і українцям не залишили вибору - ми мусимо перемогти усю цю кремлядь. А потім посадити на лаву підсудних цю західну шваль (Барак Обама, Ангела Меркель , Франсуа Олланд, Емманюель Макрон, Мілош Земан, Віктор Орбан...). Звісно, це утопія - ніхто їх не видасть і не віддасть. Хай так. Але Україна матиме моральне право вимагати суду над політиками Заходу, політиками, яким - по хорошому - варто було б зробити собі колективне харакірі. Надія на те, що народи Заходу прочуняють від летаргійного сну, яким вони снять уже кілька останніх десятиліть.

Хотів би я помилятися... Тільки така-от картинка: ми світові не потрібні - ні Кремлю, ні Білому дому, ні. ні, ні... Без нас їм краще буде. Ну що ж - зате ми потрібні самі собі. І всім світовим блд-м і пройдисвітам вставимо фітіль - хай летять нах…

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати