Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Наєв перевірив бойову готовність військових уздовж лінії розмежування

06 травня, 14:20
Фото: прес-центр ООС

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив стан справ на найгарячіших позиціях вздовж лінії розмежування. Про це у неділю, 6 травня, повідомляє прес-центр ООС.

"В рамках робочої поїздки в район відповідальності оперативно-тактичного угрупування „Схід“ перевірено бойову готовність, організацію всебічного забезпечення військових частин уздовж лінії розмежування", - йдеться у повідомленні.

Наєв, як зазначається, заслухав підлеглих про стан справ та пересвідчився в їхній спроможності ефективно протидіяти з відсічі та стримування збройної агресії.

Також командувач подякував військовим за високий бойовий дух, волю до перемоги та вагомий внесок заради миру на Донбасі.

"Вами пишаюся я та вся Україна, бо ви щоразу доводите свій характер та незламність в бою, переконуючи ворога відмовитись від своїх планів", – наголосив Наєв.

Раніше повідомлялося, що командувач Операцією Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про нюанси повернення окупованих територій під контроль України

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати