Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

До 2023 року у Києві планують відкрити 5 нових станцій метро

13 лютого, 22:51
Фото з відкритих джерел

В рамках програми розвитку транспортної інфраструктури Києва у столиці до 2023 року планують збудувати 5 нових станцій метрополітену та закупити понад 400 трамваїв, тролейбусів та електроавтобусів.

Про це повідомляє Ліга.Бізнес.

На зазначені цілі у Києві планують витратити 76,4 мільярда гривень, з яких майже 70 мільярдів — це кошти міського бюджету, а решта — дотації з бюджету та кошти інвесторів.

«Значну увагу надали ремонту доріг. Також у програмі закладені видатки на будівництво 5 нових станцій метрополітену», — повідомив очільник постійної комісії з питань бюджету Київради Андрій Странніков.

Окрім станцій метрополітену, київська влада планує розвивати наземний електротранспорт, зокрема закупить 400 трамваїв, тролейбусів та електроавтобусів. Крім цього, у Києві обіцяють більше уваги надавати розвитку пішохідної та велосипедної інфраструктури.

В рамках програми розвитку транспортної інфраструктури Києва у столиці до 2023 року планують збудувати 5 нових станцій метрополітену та закупити понад 400 трамваїв, тролейбусів та електроавтобусів. На зазначені цілі у Києві планують витратити 76,4 мільярда гривень, з яких майже 70 мільярдів — це кошти міського бюджету, а решта — дотації з бюджету та кошти інвесторів. «Значну увагу надали ремонту доріг. Також у програмі закладені видатки на будівництво 5 нових станцій метрополітену», — повідомив очільник постійної комісії з питань бюджету Київради Андрій Странніков, – передає «Ліга.Бізнес». Окрім станцій метрополітену, київська влада планує розвивати наземний електротранспорт, зокрема закупить 400 трамваїв, тролейбусів та електроавтобусів. Крім цього, у Києві обіцяють більше уваги надавати розвитку пішохідної та велосипедної інфраструктури.До 2023 року у Києві планують відкрити 5 нових станцій метро

Источник: https://informator.news/do-2023-roku-u-kyievi-planuiut-vidkryty-5-novykh-stantsiy-metro/
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати