Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Закарпатті голова РДА Олефір, перебуваючи напідпитку, збив двох жінок

14 липня, 13:26

У місті Перечин Закарпатської обл. на вул. Жовтневій 13 липня о 22:37 голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, перебуваючи напідпитку, на джипі наїхав на двох жінок. Про це повідомляється на сайті Нацполіції Закарпатської області.

Після ДТП потерпілих – двох жительок Перечина віком 71 та 56 років - швидка доправила до реанімації районної лікарні. Молодша жінка померла від отриманих травм, друга перебуває у реанімації.

Голова Перечинської районної державної адміністрації керував джипом марки "Черокі" словацької реєстрації. Згідно з висновком Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Також видання "Мукачево.net" опублікувало відео (обережно, на відео є нецензурна лексика), де голова РДА ледве тримається на ногах і має ознаки сп'яніння.

Як повідомляє видання із посиланням на свідчення очевидців, Олефір їхав на великій швидкості, збивши жінок також протаранив відбійник та деталь масажного салону. Разом з головою РДА в авто була ще пасажирка. Вони обоє не постраждали.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого").

Розслідує справу спеціалізований відділ слідчого управління ГУНП області. Призначено низку відповідних технічних експертиз з метою встановлення усіх обставин автопригоди.

Водія затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Автомобіль помістили на спецмайданчик поліції.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати