Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На скаутську базу: Пластуни з України поїхали до Польщі

14 серпня, 14:19

Інформацію про від’їзд зі Львова до Республіки Польща близько трьох сотень пластунів із Львівської, Київської, Харківської, Одеської та інших областей, оприлюднив вчора, 13 серпня, на своїй ФБ-сторінці керівник Львівської обласної військової адміністрації.

У дописі Максима Козицького зазначено, зокрема, що у Польщі у пластунів будуть повноцінні заняття та навчання у національно-патріотичному напрямі – на скаутській базі. «Це також можливість розповісти правду про російсько-українську війну якнайбільшому числу свідомих людей», – наголошує керівник ЛОВА.

2

3

4

Під час таборування діти самі готуватимуть собі їжу, пратимуть речі, в’язатимуть таборові споруди і навчатимуться жити у взаємодії з природою та іншими учасниками таборів.

5

6

7

ЛОВА всіляко підтримує цю ініціативу й допомогла з організацією транспорту уже для 16 таких таборів у Польщі (скаутські бази в Насічному та Семянах).

«Цьогоріч понад 1500 дітей мали змогу поїхати таборувати за кордон, де знайшли нових друзів, з якими активно проводили час та навчались. Але головне для нас те, що діти популяризують Україну, розповідають про неї та її Героїв», – зазначають у ЛОВА. І додають, що «Пласт» цього року зміг організувати та провести 35 таборів за кордоном, зокрема у Словаччині та Німеччині.

11

8

9

Місце для проведення таборів «Пласту» у Польщі допомогли організувати тамтешні скаути.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»

Фото з ФБ-сторінки Максима КОЗИЦЬКОГО

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати