Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Денісова: Стан здоров’я Сенцова викликає серйозні побоювання

20 червня, 16:36
Фото з архіву "Дня"

Перешкоджання візиту до Олега Сенцова викликає обґрунтовані побоювання щодо стану його здоров’я. Про це заявила Уповноважений з прав людини в Україні Людмила Денісова, передає УНН.

"В черговий раз звертаюсь до Вас щодо захисту прав громадянина України Олега Сенцова. Тривале перешкоджання відвіданню Олега Сенцова мною, як Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, і працівниками консульських установ України викликає обґрунтовані побоювання щодо стану здоров’я даного громадянина України. При цьому, українській стороні не надаються документальні свідчення задовільного самопочуття Олега Сенцова", — йдеться у зверненні.

Уповноважений з прав людини в Україні Людмила Денісова звернулась до Омбудсмена РФ Тетяни Москалькової з проханням посприяти звільненню Олега Сенцова від відбування покарання з гуманітарних причин, попросила посприяти їй також у відвідуванні політв'язнів Володимира Балуха, Олександра Кольченка та Станіслава Клиха, а також звернутися із відповідним проханням до президента РФ. 

20 червня омбудсмен Людмила Денісова також звернулась до МКЧХ з проханням відвідати Олега Сенцова та інших голодуючих українських політв’язнів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати