Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Благодійний фестиваль на підтримку ЗСУ провели у передмісті Лондона

30 серпня, 18:52
Фото з фейсбук сторінки Генеральний Штаб ЗСУ

У передмісті Лондона – містечку Твікенгем – провели благодійний фестиваль до Дня незалежності України, зібрані кошти з якого будуть передані на потреби Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України у Великій Британії.

За повідомлення, Твікенгем на день перетворилося на маленьку Україну. Фестиваль, який був організований Аліною Луць з волонтерами за підтримки ресторану Prоsperity, відвідали понад 300 українців.

Посол України у Великій Британії Вадим Пристайко з дружиною, мер Джуліа Кембрідж і радник Гарет Робертс привітали присутніх, наголосивши на незламності українського духу, стійкості й особливій любові до своєї Батьківщини, яка відчувається і далеко за її межами.

Крім того, за повідомленням, на День Незалежності до Посольства України завітали діти зі школи Святої Діви Марії, аби взяти участь у встановлені світового рекорду з одночасного виконання гімну.

«Діти розчулили своїм співом усіх присутніх, адже у часи російської загарбницької війни проти нашої держави, кожна нота українського гімну набуває особливого звучання», – ідеться в дописі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати