Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Наталя Годунко «обскакала» всіх

21 березня, 00:00
ФОТО УНIАН

Кубок Дерюгіної 2006 здобула українка Наталя Годунко (на фото). П’ятий рік поспіль наші гімнастки святкують перемогу на рідному для себе турнірі. Наша співвітчизниця показала найкращий результат у трьох видах вправ із чотирьох (булави, стрічка, скакалка), а у вправах із м’ячем була другою. У підсумку, Н. Годунко набрала 67.575 бала й посіла перше місце в абсолютній першості, повідомляє champion.com.ua. Ганна Бессонова показала другий результат, третє місце в Iнни Жукової із Білорусії.

До перемоги в багатоборстві Наталі Годунко та другого місця Ганни Безсонової дівчата додали ще три перших місця, одне друге та три третіх в окремих видах. Наталя Годунко перемогла у вправах зі скакалкою та стрічками й була третьою в змаганнях із булавами. Ганна Безсонова виграла змагання з м’ячем, стала другою у вправах з булавами та третьою у вправах із скакалкою та стрічками.

Молоді українські гімнастки Галина Ширкіна й Iрина Ковальчук посіли на змаганнях Кубку Дерюгіної відповідно восьме й десяте місця.

Нагадаємо, що в міжнародному турнірі з художньої гімнастики Гран-прі Кубку Дерюгіної — Нафтогаз узяли участь спортсмени з України, США, Росії, Японії, Iспанії, Греції — усього із 24 країн. Відзначимо, що на турнірі не змагалися росіянки Аліна Кабаєва та Iрина Чащіна.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати