Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Подарунок, який спонукатиме вести здоровий спосіб життя»

На Вінниччині військовий капелан облаштовує спортзал для бійців АТО
27 квітня, 11:31
ФОТО НАДАНО КАПЕЛАНОМ

Керівник капеланської служби Вінницько-Брацлавської єпархії УПЦ Київського патріархату ієрей Віктор Чверкун закликав небайдужих вінничан підготувати спортзал для бійців 131-го окремого розвідувального батальйону. Незабаром вони мають повернутися із зони АТО на постійне місце дислокації. На території військової частини є спортзал, який тривалий час не використовували за призначенням. До приїзду розвідників отець Віктор прагне привести приміщення у порядок та укомплектувати його спортивним інвентарем.

«Я написав на своїй сторінці у Facebook про те, що треба підготувати для хлопців спортивний подарунок, який спонукатиме їх вести здоровий спосіб життя і забути про шкідливі звички. Закликав усіх небайдужих допомогти у зборі спортивного інвентарю. Адже майже у кожного вдома є гирі, гантелі, штанги, які займають місце, але не використовуються. Прошу поділитися ними з українськими захисниками, — закликає отець Віктор. — Приміщення для занять у нормальному стані, одночасно у ньому можуть займатися до ста бійців. Завдяки добрим людям ми вже знайшли канати, зараз плануємо придбати кілька матів. Потроху збираємо гантелі. Я гадаю, що для хлопів буде корисно, якщо після виконання бойових завдань у зоні АТО вони займатимуться спортом. Це підніме їхній дух, дасть більше енергії, сили і завзяття йти боронити Україну».

Наразі воїни 131-го ОРБ продовжують виконувати завдання з патрулювання ділянок фронту, блокування проходів ДРГ бойовиків та розмінування територій. Жоден боєць, як каже капелан, не знає про те, що у військовій частині волонтери укомплектовують спортивний зал до їхнього приїзду. Це буде сюрприз. Кожен, хто хоче допомогти у підготовці спортзалу, поділитися спортивним інвентарем з українськими розвідниками, може звертатися до Віктора Чверкуна за номером телефону (098) 53-64-418.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати