Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Реальна робота та відповідальність

Львів допоможе Гостомелю
27 липня, 10:15

Вчора, 26 липня, Львівський міський голова Андрій Садовий і фахівці ЛМКП «Львівводоканал» перебували у Київській області. Мета приїзду – допомога  з облаштуванням всіх комунікацій та благоустрою для тимчасового містечка в Гостомелі, де житимуть місцеві мешканці, чиї будинки зруйнували російські ракети. Також Андрій Садовий  пообіцяв до осені відбудувати одну із пошкоджених багатоповерхівок.

«Буча, Гостомель, Ірпінь. Разом з керівниками наших комунальних підприємств працюємо у Київській області. Дякую голові Київської військової адміністрації Олексію Кулебі за запрошення та довіру! – зробив допис на своїй ФБ-сторінці Андрій Садовий. – Окремо зустрілись з військовослужбовцями, які тут служать. Вони були на першій лінії вогню із самого 24 лютого, але змогли вистояти проти атаки ворога. Це героїчна історія, про яку колись обов'язково розповімо окремо. Допоможемо їм відбудувати і облаштувати військовий медичний пункт.

Сьогодні наш обов’язок – підтримати кожного. У єдності наша сила. Ми вже давно задекларували цей принцип. Тепер прийшов час довести, що це не просто декларація, а реальна робота та відповідальність».

Як наголосив Львівський міський голова, така співпраця є дуже цінною. Відтак закликав усіх мерів, хто має таку можливість, допомагати українцям, які постраждали через війну.

Фото з ФБ-сторінки Андрія Садового

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати