Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Військові поліцейські 8 країн

зібралися у Львові на міжнародну конференцію для набуття передового досвіду членів НАТО
21 лютого, 11:22

20 лютого у Львові розпочалася III Міжнародна конференція підкомітету Військової поліції багатонаціонального Об’єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування, яка триватиме до 24 лютого, повідомляє www.kmu.gov.ua.

У конференції беруть участь представники Військової служби правопорядку у ЗС України та представники Військової поліції із 8 країн світу. До участі в конференції долучились військові поліціанти з Великобританії, Данії, Сполучених Штатів Америки, Чехії, Грузії, Польщі, Литви та Канади, яка, до речі, бере найактивнішу участь у реформуванні Військової служби правопорядку ЗС України у Військову поліцію. Делегацію від Військової служби правопорядку ЗС України очолює заступник начальника Головного управління ВСП полковник Василь Максименко.

Зазначена конференція проводиться з метою організації підготовки військових правоохоронців України, набуття найкращого передового досвіду країн-членів НАТО та надання допомоги у створенні тимчасового навчального центру ВСП на базі спеціального відділу ВСП у Львові. Також одним із питань, що обговорюються на конференції, є надання допомоги у створенні постійного навчального центру ВСП, який в подальшому планується створити у Києві.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати