Тетяна МИТРОФАНОВА: «Якщо вами рухає любов — вам усе вдасться»

У гостях у газети «День» побувала Тетяна Митрофанова — господиня двох елітних київських ресторанів: «За двома зайцями» та «La Rus».
Вона одна з перших втілила в життя ідею «міського ресторану», що поєднав би в собі стилістику та красу столиці України періоду приблизно 1913 року. Не без гротеску, звісно, в зображенні міщанського стану, що стрімко розвивався на початку ХХ століття, і пов’язаних із цим атрибутів побуту.
Наше суспільство також змінювалося після розвалу СРСР. Професія викладача, якою володіла Тетяна за часів перебудови, виявилася непотрібною. «Човник», офіціант, директор, власник ресторану — ось етапи її кар’єрного росту. Від самого низу до самого верху. Але крім «знання бухгалтерії», що необхідне в будь- якому бізнесі, головне в створенні ресторану, вважає Тетяна, — це духовна атмосфера. І попри те, що вона займається нібито такою «земною» справою, її дуже приваблює духовний світ Індії, де вона часто буває.
Яким чином пов’язаний успіх громадського закладу з духовними захопленнями його господині — читайте в найближчих номерах «Дня».
Випуск газети №:
№191, (2004)Рубрика
Панорама «Дня»