Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вихід до чвертьфіналу вирiшить усі проблеми

13 листопада, 00:00

Динамівці Києва тягнуть ношу за всі українські команди, добиваючись залікових очок у карнавку нашої країни. На жаль, ні донецький «Шахтар», ні столичний ЦСКА, ні тим паче полтавська «Ворскла», яка виступала в кубку Інтертото, не змогли як слід підтримати флагмана українського футболу на європейськiй аренi.

У пропонованій таблиці коефіцієнтів футбольних клубів європейських країн наші посідають 16-ту позицію. Тобто зроблено маленький крок угору (з сімнадцятої — на початку сезону). Проте є перспективи ще поліпшити становище. Цілком реально обійти Польщу, Данію й Австрію. Для цього динамівцям, вірогідно, досить потрапити у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Тим паче, що на п’яти нам наступають Туреччина й Португалія, які реально можуть збільшити свій очковий баланс.

Які ж перспективи в динамівців? Остання гра показала, що самі вони в оптимальній формі. Тим часом їхні конкуренти час від часу дають збої. Зокрема в середу лондонський «Арсенал» у матчі Кубка Ліги зазнав нищівної поразки від земляків із «Челсі» з рахунком 0:5. До речі, два м’ячі забив граючий тренер «аристократів» Джанлука Віаллі.

Афінський «Панатінаїкос» задовольнився в дев’ятому турі нульовою нічиєю з найслабшим клубом грецького чемпіонату «Етнікосом». «Ланс», хоча й обіграв «Ренн» із рахунком 3:1 (два голи забив найкращий гравець клубу Тоні Верві), усе-таки ділить у чемпіонаті Франції всього лише 8—10 місця.

Словом, завдання киян не здається нездійсненним. І в разі успіху динамiвцiв Україна цілком може опинитися на 12-му місці. А там... Утім, про це вже потім.

№218 13.11.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати