Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

#RIO2016: Україна – з першими медалями

Вітаємо Сергія Куліша та Ольгу Харлан!
09 серпня, 16:30
ФОТО РЕЙТЕР

Новиною номер один третього ігрового дня для українців стали перші медалі серед наших олімпійців на Іграх-2016.Сергій КУЛІШ, спорсмен з Черкас, із результатом 204,6 бала виграв срібну нагороду у стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів. «Золото» завоював італієць Ніколо Кампріані, який встановив олімпійський рекорд (206,1). Львів’янин Олег Царьков, який також виступав у фіналі, посів 8-ме місце.

Друга медаль у доробку нашої збірної була очікуваною. Чергову нагороду в свій актив записала фехтувальниця Ольга ХАРЛАН. На жаль, вона поступилася у півфіналі росіянці Яні Єгорян (9:15), але у поєдинку за 3-тє місце впевнено здолала француженку Манон Бруне (15:10).

Але не обійшлося і без втрат. Так, завершив виступи на турнірі наш другий боксер Дмитро Митрофанов. Українські лучники, Віктор Рубан та Вероніка Марченко завершили виступи в індивідуальній першості. Закінчилася Олімпіада і для наших представників настільного тенісу — Коу Лея і Тетяни Біленко.

Українська тенісистка Еліна Світоліна продовжить боротьбу за медалі. Перша ракетка України здолала британку Гізер Вотсон, та поборотися за путівку до чвертьфіналу буде вкрай важко. Світоліна потрапила на грізну американку, першу ракетку світу жіночого тенісу Серену Вільямс.

Після вдалого призового дня в загальному заліку Україна посідає 18-те місце.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати