Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Що єсть як, а як єсть що?»

28 березня, 18:45

Ця формула є базовою в мистецтві режисури. Словом «люблю» можна піднести, принизити, ощасливити, відмахнутися. Від того як його сказати залежить, що ви хочете зробити і навпаки від того, що хочете зробити залежить як ви його скажете. Перший Президент України Л.Кравчук стверджує, якщо ми вважаємо Крим українським, то ми не виводимо звідти війська, а передислокуємо їх в інший регіон. І це не дипломатичні тонкощі, це мислеформа, яка набуває відповідної енергії. Всім добре відомо, що збувається те, в що ти віриш, або хто чого боїться, те з тим і станеться.

У величезній кількості пореволюційних подій вбачаються такі «що» і «як» проти яких був Майдан. Деякі їх учасники демонструють поведінку аналогічну поведінці своїх нещодавніх ворогів. Вимагати, контролювати, примушувати нестримним геть, геть, геть! Праві вчені, які кажуть, що людина молодий біологічний вид, який з покоління в покоління відтворює насилля. Невже справді насилля — єдина відома людству формула устрою суспільства?

Тим у кого депозити перевищують сто тисяч гривень (а таких менше 10%) повинні, вимушені... (так і чується буржуї кляті) платити податки. А чому не звернутися по-людськи, не попросити тим кому поталанило заробити просто допомагати державі цими відсотками. Стане легше, відмінним.

Нині в театрі «Сузір’я» ми просимо перед тим як відключити мобілки для миру і спокою, натиснути «565» — немало грошей в такій спосіб вже зібрано для нашої армії і головне — з приємністю.

Сьогодні нам усім без виключення треба бути учнівські уважними і по-батьківські мудрими.  

Радію мудрим порадам бувалих, та коли вони закінчуються пропозиціями когось зняти, починає смердіти боротьбою за посади. Часто говорити дурниці стає способом доведення здатності мислити. На якомусь каналі опитують — чи вправиться уряд з ситуацією? Відповідь геть невтішна. Ну і що? Комусь полегшало?

Хтось назвав діючий уряд — урядом самогубців.  Радію, що недолуга назва не пливає на його діяльність. Той хто почав з нуля і нічого не добився нікому нічого не винен. Але ж і позитивні результати є! Давайте радіти! Давайте Майданом відзначимо історичну подію — перший крок у ЄС! Дипломати стверджують за Гітлера 70% відсотків перемоги було за зброєю, 30% за пропагандою, за Путіна 70% за ідеологічною складовою і лише 30% за зброєю.

Росія демонструє знання і вміння перемагати в ідеологічній війні.

У нас багато ветеранів таких війн соціалістичного вишколу.Може варто їх мобілізувати на боротьбу з «братськими брехунцями»? Попитав у одеських друзів про настрої в місті. Кажуть якщо дискримінаційні позиви і духовний блуд пані Фаріон і партії «Свобода» продовжуватимуться, люди ще більше будуть дослуховуватися до бравурних маршів з Криму.

Символ мудрості — змія, на час зміни шкури втрачає зір. Те саме відбувається сьогодні з багатьма кримчанами. А як зір повернеться — нам буде що їм показати?

Ми зуміємо достойно і потужно представити свої гуманні і по-справжньому родинні вчинки?

Їхав в метро. До вагону  зайшло з 20 хлопців 16-18 річного віку. Почали синхронно  стрибати і скандувати «Хто не скаче — той москаль!». Вагон почав небезпечно розкачуватися... Зразу пригадалося прочитане про репресованих, які розкачуванням вагонів спричиняли залізничні катастрофи, у яких хоча дуже мало, але все ж таки комусь вдавалося вижити, втекти від безумовної смерті в засланні.

Старші люди присоромили дітей. Я запропонував заспівати загальнознаної пісні. Далі їхали під «Червону руту».

Нам вкрай необхідно щохвилини жити піснею єднання. Тільки разом ми переможемо! Тільки Майдан у кожному серці, Майдан духовний, гуманний, культурний, виважений і енергійний, сповнений любові — дасть радість не зрадити Майдан нашої Батьківщини!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати