Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Співвідношення добровольців та мобілізованих в армії становить 1 до 3: у Міноборони розповіли про вражаючі результати

12 червня, 13:30

Міністерство оборони України повідомило, що співвідношення добровольців та мобілізованих, які прийшли до армії, складає 1 до 3.

Про це пише Рубрика, посилаючись на заступницю міністра оборони Наталію Калмикову, яка розповіла про це під час конференції "‎Міноборони і партнерство з громадськістю: співпраця, досягнення, виклики"

"Впроваджуються системні зміни в Силах оборони, створюється нова система кадрової політики та розвивається мережа рекрутингових центрів – їх уже 22. Цього тижня плануємо відкрити ще три.

Результати вражають. Станом на травень співвідношення добровольців та мобілізованих, які прийшли до армії, складає 1 до 3. Це говорить, що в нас залишається потенціал захищати Україну", підкреслила чиновниця.

Міноборони рекрутинг

Фото: Міноборони

Як зауважили у Міноборони, підвищенняефективності цих процесів вдалося досягти, зокрема, і цифровізація розвитку ЗСУ.

Міноборони рекрутинг

Фото: Міноборони

Як повідомили у відомстві, застосунком "Резерв+" вже скористалися 1,4 млн українців. Також на черзі – запуск застосунку для військових "Армія+", який має спростити бюрократичні процеси у війську.

Своєю чергою, 10 червня секретар комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони і розвідки Роман Костенко заявляв, що в Україні зросли темпи мобілізації. Лише у травні до війська набрали стільки ж людей, як і за останні пів року.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати