Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Львівському залізничному вокзалі відкрився інформаційний пункт рекрутингу

22 травня, 17:53
Фото mil.gov.ua

Тут співробітники “Укрзалізниці”, які пройшли відповідний тренінг, надаватимуть базову інформацію щодо системи рекрутингу та адреси центрів набору людей до української армії, повідомляє Міністерство оборони України.

"Сьогодні ми відкриваємо уже другий інформаційний пункт рекрутингу до української армії на вокзалах «Укрзалізниці». Львів обрано не випадково, адже це головний транспортний хаб країни. Тут сходяться шляхи понад 11 000 людей щодня. Наші працівники надаватимуть інформацію про вакансії у ЗСУ та відповідатимуть на поширені питання про посади у військових підрозділах. У буклеті також можна відсканувати QR-код з адресами центрів рекрутингу та іншими деталями", - зазначив Роман Сенишин, начальник Львівського залізничного вокзалу.

Інформаційний пункт працюватиме з 8 по 21 годину 7 днів на тиждень. Тут не роздаватимуть повісток, а лише консультуватимуть громадян. Аналогічний інформаційний пункт рекрутингу вже два тижні працює на Центральному залізничному вокзалі Києва. За цей період його послугами скористалися сотні людей.

“Інформаційний пункт рекрутингу гарно зарекомендував себе у Києві. Ми бачимо, що люди використовують цей сервіс для того, щоб знайти своє місце у війську. Закликаю всіх - цікавтесь, отримуйте консультації і, зрештою, долучайтеся до Сил оборони, використовуючи свій цивільний досвід. Наші консультанти завжди допоможуть вам”, - наголосив Уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

У львівському Центрі рекрутингу української армії очікують, що після відкриття інформаційного пункту потік людей зросте ще більше. Та звертають увагу, що охочих долучитися до Сил оборони щодня стає більше.

«У Львівському центрі рекрутингу української армії за понад 3 місяці роботи уже було понад 1 300 відвідувачів, в роботі документи на оформлення майже 400 осіб, 30 громадян вже на різних стадіях залучені до служби в ЗСУ. Потік охочих збільшується щодня», — додала рекрутер Центру рекрутингу української армії Галина Піскорська.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати