Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

СБУ упередила теракт в Одесі, – Лубківський

21 грудня, 14:31

В Одесі співробітники контррозвідки СБУ затримали диверсанта, який планував вчинення терористичних актів, силове захоплення адміністративних будівель на території Одещини. Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Ідеться про уродженця Чернігівської області 1961 року народження, який постійно проживав у Іллічівську. У нього вилучено значний арсенал зброї, а саме: два ручні кулемети MG-42, два автомати АКМС, одну СВД, гвинтівку ТОЗ 8, обріз мисливської рушниці, п’ять пристроїв безшумної стрільби, сигнальний пістолет та п’ять тисяч набоїв до вищевказаної зброї, а також шість бронежилетів та сім одиниць холодної зброї», – написав Лубківський.

За фактом підготовки до вчинення терористичного акту слідчим відділом УСБУ в Одеській області зареєстровано кримінальне провадження за частиною 1 статті 14 та частиною 2 статті 258 Кримінального кодексу України.

10 грудня в Одесі невідомі особи підірвали офіс організації «Волонтерська сотня». Вибухи поблизу військових та цивільних об’єктів протягом останніх місяців відбувалися і в інших містах України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати