Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міноборони забезпечило укладання нових контрактів з українськими виробниками

28 березня, 14:43

Міноборони забезпечило укладання нових контрактів з українськими виробниками.

Зокрема, «Агенція оборонних закупівель» підписала контракт з українським підприємством на постачання військової техніки, а «Державний оператор тилу» – на закупівлю речового майна.

«Ми працюємо над тим, щоб забезпечувати Збройні Сили України передусім продукцією українського виробництва. Це стосується не лише озброєння, а й різноманітної військової техніки й тилового майна, які допомагають військовим ефективніше виконувати завдання та налагоджувати побут», – зазначив заступник Міністра оборони України Дмитро Кліменков.

Зі свого боку директор «Агенції оборонних закупівель» Марина Безрукова зазначила, що розвиток вітчизняного виробництва — важливий фокус у роботі агенції.

«Контракти з українськими виробниками дають змогу отримувати найкращу ціну, найшвидше постачання та можливість максимально враховувати побажання від наших військових, і при цьому зробити внесок у розвиток української економіки під час повномасштабної війни», – зауважила вона.

«Частка українських виробників, які постачають тилові товари для Збройних Сил України, зростає. Все частіше переможцями тендерів стають середні та малі виробники, особливо це стосується закупівель речового майна. Ми продовжимо роботу, спрямовану на збільшення частки українського виробника в наших закупівлях за рахунок кращого планування та укладання довгострокових контрактів. Вже працюємо над цим разом з Міністерством оборони», - зазначив генеральний директор Державного оператора тилу Арсен Жумаділов. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати