Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Батальйон “Пухнасті”: Укрпошта випустила благодійні марки, присвячені чотирилапим помічникам військових

28 вересня, 16:47

 

Укрпошта презентувала поштовий блок "Батальйон «Пухнасті»", присвячений котам та собакам, які допомагають нашим військових.

Про це повідомляє Укрпошта.

Як зазначили у національного оператора поштового зв'язку, війна – це справжнє пекло, де все ж лишається місце для милосердя, доброти і любові.

Укрпошта марки з тваринами

Фото: Укрпошта

"Світлини наших захисників у компанії з пухнастими тваринками ширяться просторами інтернету, демонструючи світові найкращі людські якості українських Героїв. Втомлені та виснажені воїни, повертаючись з бойових завдань, зігріваються любов'ю, яку дарують їм порятовані й прихищені тварини", наголошують в Укрпошті.

Укрпошта марки з тваринами

Фото: Укрпошта

Своєю чергою беззахисні пухнастики, які через війну втратили своїх господарів і домівки, віддячують своїм рятівникам теплом і вірністю. Врятовані собаки та кішки часто стають справжніми бойовими друзями та ефективними "антидепресантами" для наших бійців.

Укрпошта марки з тваринами

Фото: Укрпошта

Чотирилапі друзі допомагають українським захисникам хоч на мить відволіктися від суворої воєнної реальності, згадати про близьких і затишок рідної домівки. 

Поштовий випуск "Батальйон «Пухнасті»" – благодійний. Виручені кошти будуть спрямовані Укрпоштою на допомогу притулкам для тварин.

Укрпошта марки з тваринами

Фото: Укрпошта

Блок складається з двох серій марок — "Котики" та "Собачки", які можна купити окремо за 150 гривень. Також є спільний набір за 300 гривень. У нього входять два аркуші марок, два конверти й чотири картки.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати