Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З початку повномасштабного вторгнення від підриву на мінах та вибухонебезпечних предметах загинули понад 270 осіб

29 лютого, 22:17

Понад 270 громадян, серед яких 14 дітей, загинули від підриву на мінах та вибухонебезпечних предметах з початку повномасштабного вторгнення. Понад 600 громадян отримали поранення.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив начальник відділу організації роботи з гуманітарного розмінування ДСНС України Сергій Рева.

«На жаль, війна залишає свій слід, і ми маємо втрати серед цивільного населення внаслідок підриву на мінах та інших вибухонебезпечних предметах. За інформацією Міноборони, з початку війни від мін та інших вибухонебезпечних предметів загинули більш як 270 осіб в тому числі 14 дітей, поранено понад 600 осіб, з них – 74 дитини», – повідомив представник ДСНС.

Водночас, зазначив він, ДСНС приділяє особливу увагу проведенню просвітницької роботи серед населення щодо ризиків від вибухонебезпечних предметів. Так, з початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України було проведено понад 33 тисячі заходів, якими було охоплено майже 1,1 млн осіб. Пріоритетом залишається доведення до дітей різних вікових груп правил безпеки та поведінки в разі виявлення вибухонебезпечних  предметів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати