Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Умєров зустрівся з послами G7: обговорили потреби на полі бою та ключові пріоритети Міноборони

25 вересня, 10:47

Під час зустрічі з послами країн «Великої сімки» міністр оборони України Рустем Умєров представив досягнення Міністерства оборони за рік роботи, а також обговорив поточний стан справ і першочергові потреби для забезпечення перемоги України.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Міністерство оборони України.

«Наші ключові пріоритети – дії на полі бою та системні зміни в оборонній сфері», – наголосив міністр.

Рустем Умєров нагадав, що цього року українським військам вдалося зірвати російський наступ на Харківщині та перенести бойові дії на територію рф, зокрема в Курську область.

Умєров обговорив з послами G7 потреби на полі бою

Фото: Міноборони

Очільник відомства також повідомив, що Міноборони залучило інвестиції в українську оборонну промисловість у розмірі 4 мільярдів доларів, що дозволило значно збільшити виробництво.

Крім того, було впроваджено цифрові рішення для забезпечення прозорих закупівель без корупційних ризиків, такі як система DOT-Chain. На полі бою ефективно працюють цифрові бойові системи DELTA та «Кропива», що довели свою результативність.

Умєров обговорив з послами G7 потреби на полі бою

Фото: Міноборони

Рустем Умєров подякував країнам «Великої сімки» за їхню постійну підтримку та висловив сподівання на подальшу співпрацю, зокрема щодо зміцнення протиповітряної оборони України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати