Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Минулої доби окупанти обстрілювали Донеччину 7 разів, обійшлося без жертв

12 февраля, 16:46
Фото Національна поліція України

Відомо принаймні про сім атак російських окупантів по житлових кварталах Донеччини. 11 лютого обійшлося без загиблих та поранених серед цивільних, однак у перші години 12 лютого від атаки Селидового поранень зазнали троє людей, повідомляє Вільне радіо.

Протягом 11 лютого поліція зафіксувала сім ударів російських окупантів по житлових кварталах Донеччини. Для цих обстрілів загарбники застосовували ракетне озброєння, реактивну та ствольну артилерію. Ці атаки витримали міста Авдіївка та Гірник, селища Гостре й Желанне, села Новоселівка Перша й Орлівка.

За попередніми даними, ніхто з цивільних від обстрілів 11 лютого не постраждав, однак у перші хвилини 12 лютого російські армійці здійснили масовану атаку Михайлівки та Селидового. В останньому населеному пункті поранень від удару трьома ракетами С-300 зазнали поранень доросла та двоє дітей.

Окрім цього, постраждали цивільні об’єкти регіону:

  • Гірник накрили реактивними установками “Ураган”, там постраждали багатоквартирний та вісім приватних будинків, а також заклад дошкільної освіти.

Загалом в регіоні постраждали за 11 лютого 14 цивільних об’єктів: 12 житлових будинків, дитсадок, та лінія електропередач.

Додатково в Донецькій ОВА повідомили про атаки загарбників на міста Сіверськ, Красногорівка та Новогродівка, а також на села Верхньокам’янське, Переїзне, Васюківка, Федорівка, Роздолівка, Рай-Олександрівка, Костянтинівка й Георгіївка. Оскільки інформацію про ці обстріли опублікували зранку 12 лютого, їх могли фіксувати після опівночі.

Протягом 11 лютого 2024 року Генштаб ЗСУ зафіксував продовження наступальної операції російських загарбників на Авдіївському напрямку. Там Сили оборони України відбили 23 атаки біля самої Авдіївки, а також 18 — на південь від Тоненького та поблизу Первомайського й Невельського.

На Бахмутському напрямку ЗСУ змогли відбити 19 штурмів окупантів біля Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки.

Сили оборони України зупиняли штурми окупантів і на Мар’їнському напрямку, там 32 атаки відбили біля Красногорівки, Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки.

3 атаки під Білогорівкою ЗСУ відбили на Лиманському напрямку.

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать