Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Танцюристи з Мирнограда вибороли 12 медалей на чемпіонаті світу в Польщі, зокрема 7 золотих нагород

30 сентября, 16:22
Фото: ДонОДА

Єгор Агапін, Аріна Варламова, Іван Мовчан, Марія Солоненко та Поліна Рисай привезуть в Україну нові медалі з Польщі. Також танцюристи Донеччини отримали запрошення взяти участь у Кубку Європи, який пройде у Молдові, повідомляє Вільне радіо із посиланням на пресслужбу Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА.

На чемпіонаті світу зі спортивних танців, який пройшов у польській Бялці-Татшанській, у збірній України Донеччину представляли семеро танцюристів із Мирнограда. Нагороди отримали п’ятеро з них, ще двоє — змогли досягти четвертого місця.

Єгор Агапін та Аріна Варламова стали першими у категорії “Дорослі. Стандарт”, а також отримали по “бронзі” у категорії “Професіонали. Стандарт”.

Іван Мовчан та Марія Солоненко перемогли у категоріях “Юніори 2. Латина” та “Про-ам секвей. Латина”, у категорії “Юніори 2. 10 танців” стали бронзовими призерами, а у “Юніори 2. Стандарт” — посіли четверте місце.

Поліна Рисай здобула “золото” у “Дорослі. Латина”, а також бронзову нагороду в категорії “Молодь 2. Соло латина”.

Павло Тхоренко та Дар’я Стадник вперше приїхали на змагання міжнародного рівня та змогли посісти четверте місце у категорії “Юніори 1. Стандарт”. 

Чемпіонат світу зі спортивних танців пройшов у польському місті Бялка-Татшанська з 20 по 22 вересня. Там змагалися 250 учасників із 14 країн. У суддівській колегії змагань була Наталя Волкова, яка також походить із Донеччини та підготувала танцюристів із Мирнограда.

Нагадаємо, паравелосипедист Єгор Дементьєв з Донеччини у складі українського збірної виборов золоту та бронзову медалі на міжнародному турнірі у Швейцарії. На шосейній дистанції спортсмен випередив суперників з трьох країн світу. 

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать