Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ворог знаходиться за 7 кілометрів від Покровська: МВА вкотре наголошує на необхідності евакуації

04 октября, 19:11

У місті Покровськ Донецької області через російські обстріли пошкоджено або знищено близько 80% критичної інфраструктури. Окупанти знаходяться за 7 км від околиць міста.

Про це розповів начальник міської військової адміністрації Сергій Добряк в ефірі телемарафону "Єдині новини" 4 жовтня, пише Рубрика.

«Росіяни зараз близько 7 км до околиць міста. Тільки вчора було два обстріли. Це шість КАБів. О 10:30 гатили по центру міста. На жаль, у нас четверо поранених – двоє за перший обстріл. І о 23:00 також було три КАБи і також були поранені. Це цивільна інфраструктура, як завжди, критична інфраструктура – вже майже її немає… на 80% пошкоджена або зруйнована. Ворог залишає нас без світла, без води, без газу. Тобто, скажімо так, готують нас до зими», – розповів начальник МВА.

Ворог знаходиться за 7 кілометрів від Покровська

Фото: Покровська міська військова адміністрація

Коментуючи поточну ситуацію в громаді за минулу добу, начальник Покровської МВА вкотре наголосив на необхідності евакуації.

"Це єдиний спосіб на сьогодні врятувати своє життя. Переживемо зиму – повернемось", – зауважив Добряк. 

Ворог знаходиться за 7 кілометрів від Покровська

Фото: Покровська міська військова адміністрація

Станом на сьогодні в Покровську досі залишаються 13 тисяч осіб та 94 дитини. Як повідомлялося, ще півтора місяця тому у Покровську було 48 тисяч людей.

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать