Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна отримала від уряду Кореї 80 портативних рентгенівських апаратів

08 октября, 21:17

Україна отримала 80 портативних рентгенівських апаратів, які надані в рамках донації на понад $2 млн від уряду Кореї при співпраці Посольства Кореї в Україні та за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Це сучасне медичне обладнання, яке дозволяє проводити рентгенівську діагностику,  не прив’язуючись до конкретного місця. Апарат дозволяє оперативно та ефективно діагностувати травми, переломи, осколкові ураження та інші пошкодження. Він також надає можливість лікарям швидко отримувати високоякісні зображення внутрішніх органів і структур для визначення необхідних медичних втручань. 

Співпраця з міжнародними партнерами допомагає оперативно зміцнювати медичну сферу України. Зокрема, портативні рентгенівські апарати, отримані від уряду Кореї, допоможуть значно покращити якість діагностики та лікування в регіонах, що страждають внаслідок воєнних дій. Завдяки компактності апарати підходять як для стаціонарного, так і для мобільного застосування.

Обладнання розподілено для потреб медичної сфери в Донецькій, Херсонській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській та Чернігівській областях. 

Нагадаємо, у межах наданої раніше гуманітарної допомоги від уряду Кореї Україна отримала 100 автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки сфери охорони здоровʼя.

 

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать