Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Прем’єр-міністр обговорив із керівним директором Світового банку необхідність розробити оновлену оцінку потреб України на відновлення RDNA

09 октября, 21:23
Фото kmu.gov.ua

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів онлайн-зустріч із керівним директором Світового банку Анною Б’єрде, повідомляє Урядовий портал.

Очільник Уряду підкреслив необхідність напрацювати оновлену оцінку збитків RDNA для актуалізації потреб України на відновлення.

«Маємо низку пріоритетних завдань, зокрема забезпечення питною водою населення на Півдні України, відновлення житла, підготовка до опалювального сезону», — наголосив Денис Шмигаль.

Сторони також обговорили проекти підтримки державного бюджету.

Окремо Денис Шмигаль та Анна Б’єрде торкнулися теми втілення реформ. Прем’єр-міністр високо оцінив допомогу Світового банку в цьому напрямку. Зокрема, підписаний меморандум щодо реформування ринку житла. Денис Шмигаль запевнив, що Україна налаштована на його подальшу реалізацію.

Очільник Уряду подякував керівному директору Світового банку за її особисту вагому підтримку, яку вона надає Україні. Він наголосив, що Світовий банк був і залишається надійним партнером для нашої держави.

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать