Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Опалення не буде: місцева влада закликає мешканців Покровська виїжджати

19 октября, 11:47

Опалювального сезону в Покровську Донецької області цього року не буде. Російські окупанти щоденними обстрілами просто знищують місто. Місцевим радять покинути населений пункт. 

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на заяву Покровської міської військової адміністрації.

"Бетонні пірамідки в спальному районі – це, на жаль, сьогодення Покровська. Ворог поступово знищує місто – як свого часу Бахмут та Авдіївку", – наголосили в міськраді.

Очільник МВА Сергій Добряк пояснив, що ворог не дає можливості розпочати опалювальний сезон, однак точково працюватимуть теплові пункти — «Пункти незламності».

"Але вже точно відомо, що опалювального сезону в місті не буде. Звертаюся до жителів міста, якщо бачите, що біля вас встановлюють "зуби дракона", не баріться, збирайтеся і їдьте, буде небезпечно", – сказав Добряк.

Водночас посадовець закликав містян перезимувати у більш безпечних місцях. За його словами, якщо лінія фронту наближатиметься, а обстріли почастішають, то з міста може виїхати критична інфраструктура та ДСНС.

«Просто не буде кому діставати з-під завалів. Ми бачили таку картину і в Авдіївці, і бачимо в Торецьку, Марʼїнці, Вугледарі, тому не треба на це чекати», — наголосив він. 

У громаді досі залишається близько 12 тисяч жителів, серед них 67 дітей.

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать