Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Територіальне управління НАБУ в Одесі працюватиме без керівника, – Ситник

04 серпня, 13:17

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що територіальне управління Національного антикорупційного бюро України в Одесі деякий час працюватиме без керівника. Він додав, що наразі в Одеському теруправлінні працюють 8 детективів, всього мають працювати 16, передає Радіо Свобода.

 «Керівника територіального управління у нас не вийшло відібрати, ні з першим, ні з другої, ні з третьої, ні з четвертої спроби. І тому ми вирішили трохи порушити нашу традицію і відкрити територіальне управління, не маючи зараз фактично керівника, а маючи тільки заступника керівника територіального управління, тому що ми відчуваємо, що потреба відкриття цього управління назріла», – сказав Ситник.

Конкурсна комісія бюро не змогла визначити переможця конкурсу на посаду директора Одеського теруправління та рекомендувала директору НАБУ знову оголосити конкурс. Усього для участі в конкурсі на посаду керівника територіального управління документи подали 53 претенденти.

Одеське територіальне управління утворене 10 грудня 2015 року. Його юрисдикція поширюються на Одеську, Херсонську, Миколаївську і Кіровоградську області.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати