Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кандидатів у президенти запрошують долучитися до флешмобу "Що Я зробив для України"

14 березня, 16:22
Фото Миколи ТИМЧЕНКА, "День"

Туристична фірма "Феєрія" ініціювала та запрошує всіх охочих долучитись до позитивного флешмобу, учасникам якого планує виділити подарунки та навіть путівки до Парижа. До участі у флешмобі також запрошуються кандидати у президенти.

"За останні 5 років в Україні відбулися колосальні зміни: зрозуміли, що таке свобода та незалежність і боротьба за них, самоусвідомлення себе як нації, ми стали сильнішими (і перш за все наша Армія) і впевненішими! Томос і дійсно незалежна церква. Українська мова, українське кіно та українська музика. Безвіз, лоукости, свобода пересування, свобода слова та свобода дій. І багато, іншого. Звісно, цього замало, роботи й боротьби попереду багато, але напрямок у нас правильний.Змінючи себе, ми змінюємо свою країну!", - йдеться у дописі організатора флешмобу Ігоря Захаренко на сторінці у Facebook.

Все доволі просто: пишіть про зміни в собі і про те, що ви особисто зробили за останні 5 років для того, щоб Україна стала кращою. Ставте хеш-теги #люблюукраїну #заукраїну #добрісправи та #феєріяжиття - і розміщуйте все на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати