Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Жолобка на Луганщині, - Порошенко

23 серпня, 15:54
Фото АПУ

Збройні Сили повністю відновили лінію зіткнення і стабільність після атаки проросійських бойовиків на наші позиції в районі села Жолобок на Луганщині, під час якої загинуло четверо українських воїнів. Про це у четвер, 23 серпня, президент України Петро Порошенко заявив на відкритті виставки сучасних зразків озброєння, військової техніки та інших матеріально-технічних засобів на Михайлівській площі в Києві, повідомляє "Укрінформ".

"Росіяни, підступно порушуючи перемир'я, Мінські угоди, намагаються атакувати позиції наших військ. Але наша армія і наші Збройні Сили вже інші. З доповіді генерала Наєва, командувача Об'єднаних сил, яка щойно прозвучала, стабільність (після атаки в районі села Жолобок - ред.) відновлено, українська земля захищена, і народ України може твердо покладатися на Збройні сили держави", - сказав Порошенко.

Він поінформував, що о 6 ранку більше роти проросійських бойовиків у смузі наступу понад кілометр із потужною артилерійською підтримкою здійснили атаку на позиції Збройних Сил України в районі Жолобка на Луганщині.

"Четверо українських героїв віддали життя задля захисту української землі, сімох було поранено. Але своєчасно перегрупувавшись, відкривши вогонь у відповідь, застосувавши резерви, атаку було відбито і повністю відновлено лінію зіткнення", - розповів Порошенко.

Він повідомив, що українські воїни знищили 8 бойовиків, а більше 11 було поранено.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 23 серпня, незаконні збройні формування здійснили 12 прицільних обстрілів позицій українських військових, внаслідок чого загинуло п’ятеро військових і ще семеро було поранено

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати