Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вийшов трейлер документального фільму про Дениса Монастирського «Незавершений політ»

28 грудня, 21:23

Картину знято до роковин трагедії, яка сталася 18 січня 2023 року у Броварах неподалік будівлі дитячого садка, де внаслідок падіння гелікоптера, в якому перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ України, загинув очільник МВС Денис Монастирський та його перший заступник Євгеній Єнін. 

Фільм присвячено дослідженню феномена екс-міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського – його ціннісних орієнтирів і пріоритетів, незвичайного стилю керівництва, реформаторських ідей, які він спромігся запустити до війни, а також жорстких, нерідко контроверсійних рішень, які той ініціював з початком повномасштабного вторгнення рф задля оборони нашої держави. 

Серед спікерів фільму: Валерій Залужний, Кирило Буданов, Руслан Стефанчук, Денис Шмигаль, Жанна Монастирська, Олексій Резніков, Михайло Федоров, Ігор Клименко, Антон Геращенко, Віктор Андрусів, Олександр Мартиненко та багато інших. 

Загалом для стрічки записано близько 40 інтерв’ю з колегами, друзями та рідними Монастирського, крізь спогади яких відкриваються різні аспекти життя головного героя, його захоплення, сумніви, життєва філософія і принципи, яким він слідував. 

Денис Монастирський був нетиповим українським чиновником, він захоплювався буддизмом і любив ходити в гори, власноруч відновлював архітектурні пам’ятки. 

Денис Монастирський став унікальним явищем в українській системі влади, а його команда, частина якої загинула разом з ним в авіакатастрофі, фактично уособлювала незвичайну для української влади ідею етичного лідерства. 

Творцями стрічки виступили друзі та однодумці Дениса, які бачать своєю місією стимулювання суспільного запиту саме на таких політиків, як Монастирський.

Фільм створено коштом дружнього краудфандингу. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати