Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові через ГРВІ вимушені канікули мають учні 21 школи

09 лютого, 22:48
Фото: iPress.ua

Число хворих на грип та гострі вірусні інфекції у Львові та Львівській області зростає. Про карантин, говорять в управліннях охорони здоров'я та освіти, наразі не йдеться, а от навчання вирішили все ж таки призупинити, аби розірвати «ланцюг захворюваності».

Якщо станом на вчора удома перебували учні 14 шкіл і мова йшла про перерву лишень на четвер і п’ятницю, тобто 8 і 9 лютого, то з понеділка «антракт»  у науці матимуть школярі вже 21 навчального закладу, і триватиме ця пауза  до 14 лютого. А далі – відповідно до ситуації.

Клопотання щодо короткотривалих канікул до управління освіти подають керівники шкіл з мотивацією «значне, до 30 відсотків, збільшення числа школярів закладу освіти, хворих на ГРВІ».

Загалом по області перервали навчання у 221 школі. І тепер їх директори готують накази, в яких з метою виконання навчальних програм, аби надолужити згаяне, буде передбачено відпрацювання пропущених занять. Як відбуватиметься ущільнення навчального процесу, обіцяють вчасно інформувати і дітей, і батьків. 

Тетяна КОЗИРЄВА, Львів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати