Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Єрмак та Салліван обговорили запити військових з передової щодо озброєння

03 декабря, 15:39

Очільник Офісу Президента України Андрій Єрмак телефоном поспілкувався з радником президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейком Салліваном та розповів йому про запити оборонців з передової щодо озброєння.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram очільника ОПУ.

Як повідомляють, Єрмак поінформував Джейка Саллівана про ситуацію на полі бою та актуальні потреби Сил оборони України.

Зокрема керівник Офісу Президента розповів про нещодавню поїздку разом з Главою держави Володимиром Зеленським до фронтових регіонів на: 

Також повідомив про відвідання передових позицій українських захисників, які дають відсіч російському агресору. За його словами, під час зустрічі з Главою держави воїни передали конкретні запити щодо озброєння та боєприпасів, необхідних для захисту українських земель від окупантів.

Окрім того співрозмовники також обговорили підготовку до першої українсько-американської конференції з питань виробництва озброєння, яка відбудеться 6–7 грудня у Вашингтоні.

Керівник Офісу Глави держави також розповів про перебіг реалізації Української формули миру, зокрема, про десяту зустріч на рівні послів, яка відбулася в пʼятницю в Міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Андрій Єрмак висловив подяку Джозефу Байдену, його команді, обом палатам Конгресу США та всьому народу Америки за лідерство й непохитну підтримку України в боротьбі за свободу, незалежність та проти російського терору.

 

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать