Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Команда ветеринарів з Києва знову прибуде до Слов’янська: які безкоштовні послуги пропонують

14 октября, 19:48
Фото: "ВетЕвак"

Вони готові, зокрема, оброблювати тварин від паразитів, стерилізувати та каструвати їх, а також вакцинувати від сказу. Прийматимуть протягом трьох днів, повідомляє Вільне радіо із посиланням на пресслужбу Слов’янської міської ВА.

Від 18 по 20 червня у Слов’янську знову прийматимуть ветеринари з благодійного фонду “ВетЕвак”, які безкоштовно проводитимуть огляди домашніх улюбленців, даватимуть консультації, корми та проводитимуть інші медичні маніпуляції.

Загалом у перелік послуг, які “ВетЕвак” надаватиме в Слов’янську, складається з:

  • оглядів, консультацій та рекомендацій щодо лікування собак та котів;
  • вакцинування від сказу;
  • обробки тварин від паразитів;
  • видачі корму;
  • стерилізації та кастрації тварин.

Прийматимуть ветеринари, як йдеться вище, з 18 по 20 жовтня з 10:00 по 18:00. Місце збору — вул. Ринкова, 5 у Слов’янську. Завчасного запису немає, прийоми здійснюють у порядку живої черги.

Безкоштовну допомогу від БФ “ВетЕвак” можна отримати за двох умов. По-перше, власники домашніх улюбленців повинні обов’язково одразу приходити зі своїми тваринами. По-друге, потрібно мати при собі паспорт громадянина України.

Нагадаємо, Анастасія Ковтушенко зі Слов’янська влаштовує сеанси арттерапії на природі, щоб допомогти місцевим зняти фоновий стрес від війни. Це починалося як зустрічі з подругами, але швидко переросло в ініціативу для мешканців прифронтового міста. На зустрічах люди не тільки малюють, але й знаходять підтримку і спілкування в умовах постійної небезпеки. Журналісти Вільного радіо поспілкувалися з Анастасією про її зустрічі та їхній вплив на емоційний стан людей

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать