Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Вашингтоні з успіхом пройшов концерт українського народного хору України ім. Г. Г. Верьовки

04 квітня, 09:42
Фото з фейсбук сторінки Міністерство культури та інформаційної політики України

У Вашингтоні з успіхом пройшов концерт українського народного хору України ім. Г. Г. Верьовки, повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України.

Концерт Національного заслуженого академічного українського народного хору України ім. Г. Г. Верьовки, який очолює Ігор Курилів, відбувся 28 березня в Кеннеді Центрі.

Гостей концерту легендарного хору привітав заступник Глави дипломатичної Місії України в США Денис Сєнік: «Українці як нація, наша культура, мистецтво, мова  та історія є щоденними мішенями російських куль, ракет і безпілотників. Поки я говорю, в Україні чергова повітряна тривога. Ми вдячні Сполученим Штатам, усім американцям за все, що ви робите для підтримки України, за кожен жест солідарності з українцями».

Присутні вшанували пам’ять тисяч українських воїнів і невинних мирних жителів, які стали жертвами російської окупації, хвилиною мовчання.

Концертну програму «Ми – українці» знаного у світі колективу створили на знак подяки американському народу. Композиції бездоганно поєднали музику, вокал і танець. Національний хор, який налічує 158 виконавців, продемонстрував захопливі виступи, які прославляють українську культуру.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати